De vorige keer was ik helemaal in de ban van de granny muts die ik gehaakt had met het mooie garen van Scheepjes: Wanderlust in de kleur New York.
Dat vonden twee van mijn volgers op Instagram ook. Zij vroegen me om net zo’n muts voor hen te maken. Die beviel zo goed dat ik van één van de kopers de opdracht kreeg er een passende sjaal bij te ontwerpen. Echt superleuk om te doen!

Omdat ik veel haak ontdek ik telkens nieuwe materialen die het haken nog leuker en makkelijker maken. Ik houd hiervan, zeker als ze er leuk uitzien. Dat plezier gun ik andere makers ook en daarom ga ik ze zelf ook verkopen. Het gaat om toffe ooievaar-schaartjes, vrolijke steekmarkeerders in de vorm van een hartje (AddiLove) en een schaapje wat je tevens als bedeltje aan een armband of ketting kunt dragen. Je vindt deze leuke items op deze website bij: Materialen te koop.

Wolleminas groeit langzaam verder en ik hoop in mijn volgende blog de workshops aan te kunnen kondigen. Mocht je geïnteresseerd zijn en niet willen wachten? Hartstikke leuk! Stuur me dan gerust een berichtje met je wensen of vragen. Dan krijg je gauw een reactie.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *