Sinds het moment dat het plan in me opkwam om mijn creativiteit te verspreiden, stond mijn hoofd niet meer stil.

Er bleven maar vragen in me opkomen. Wat vind ik leuk om te maken? Welke spulletjes zijn aantrekkelijk om aan te bieden? Wat vinden de mensen in mijn omgeving leuk? Zou het een idee zijn om workshops te gaan geven? Wat doe ik eerst, wat is er allemaal nodig om te starten?

Begin september ben ik naar een vakbeurs gegaan, om eens rond te neuzen bij leveranciers van wol, koord, knopen, verf, enz. Ik vind het belangrijk om te weten hoe er omgegaan wordt met het milieu en of de materialen diervriendelijk worden gemaakt.

Eind september ben ik begonnen met Wolleminas op Instagram. Dat was een mooie start met veel volgers uit mijn vriendenkring. Het werd nog mooier toen er zich meteen dezelfde avond een koper aandiende. Dat betekende dat er vraag was naar mijn creaties!

Voor het herfstslingertje kwam de eerste koper, het vond een plekje in een studentenkamer.
Dat is nu precies 3 weken geleden, in die tijd verkocht ik er nog 3, allemaal nèt ietsje anders qua kleurstelling dus uniek. Ze werden gekocht voor een babykamer, een kleuterklas en voor in een huiskamer.
Het maakt me erg happy, het begin is er!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *