Hier lees je de ervaringen bij de workshops van Wolleminas. We vinden het leuk als je je eigen ervaring wil delen! Stuur ons dan een mailtje.

Marijke over een haakworkshop met een groep:
“Met een vrijgezellenuitje onlangs een hele leuke haakworkshop gehad bij Wolleminas. In onze groep zaten ervaren haaksters en beginners, voor iedereen was het goed te doen. Marjon legt goed uit en heeft geduld (ook bij een beginner zoals ik met veel vragen), heel fijn, je voelt je geen kluns. Er was koffie/thee en zelfgebakken lekkers, mmm. Bij vertrek kregen we de bol katoen, haaknaald en allerlei andere leukigheidjes mee. Kortom, goed georganiseerd en een gezellige ontspannen middag gehad. Marjon is een topper!”

Anoniem, volgde een workshop zeepzakje haken:
“Hartelijk dank voor je geduld en persoonlijke aandacht waardoor het is gelukt om door te zetten!”

Fran-Jeanne volgde een workshop zeepzakje haken september 2022:
“Vanavond een haakworkshop gevolgd bij Wolleminas want tja…. dat wilde ik toch ook eens leren. Met heel veel hulp van de juf omdat ik toch regelmatig een steekje liet vallen, is het toch gelukt een zeepzakje te maken 🙂”

Jolanda volgde ook deze workshop in september 2022:
“Was erg leuk om te doen.. en gezellig 🧶”

Christie volgde de workshop tunisch haken met haar zus en moeder, ze maakte het tasje thuis af met de techniek die ze leerde:

“Hij is af! Ik heb hem iets langer gemaakt, want mijn telefoon paste er maar net in. Maar nu perfect!”