Heb je zin om een leuk (retro) sieraad te maken? Zoek je een manier om je restjes katoen en de knopen uit je moeders knopendoos een leuke bestemming te geven? Breng ze mee of gebruik die van Wolleminas en maak iets moois voor jezelf of als verrassing voor iemand die je het gunt!

Kies zelf je kleuren (fel, pastel of naturel) en ga aan de slag!

Onder begeleiding ga je één of meerdere armbandjes haken. Het is fijn als je bekend bent met de basissteken zoals lossen, halve vasten, vasten en stokjes. Deze mini-workshop is ook voor beginners om eens te proeven aan het haken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • Restjes garen (ook bling garen is aanwezig)
  • Knopen
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt ongeveer 75 minuten.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier, dan kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 6 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 12,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: