Welkom, leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik ben Marjon de Fouw: de vrouw achter het schaap.

Sinds ik me kan herinneren houd ik er al van om creatief bezig te zijn. Een paar jaar geleden ben ik onder de naam ‘Breitante Marjon’ begonnen met het maken van (kraam)cadeaus voor mensen in mijn omgeving. Dat werd zo enthousiast ontvangen, dat het plan voor Wolleminas ontstond.

In september 2021 besloot ik om mijn creatieve activiteiten te delen op Instagram en de spullen die ik maak aan te bieden.

Tja, en wat is er leuker om een naam daarvoor te verzinnen? Dat was nog lastiger dan ik dacht, totdat ik eens na mijn werk door de regen naar huis fietste. Opeens was daar Wolleminas: de associatie van Dolle Mina’s omgedacht naar iets creatiefs.

Het logo was het volgende punt, ook een hele zoektocht.
Toch is er iets tofs uitgekomen, lekker simpel: een schaap (ik woon in Dordrecht, de stad van de Schapenkoppen) en een vrouwenhoofd in één plaatje met mijn ronde bruine bril op haar neus.
Echt een logo dat goed bij mij past.

Met het nieuw gemaakte logo en de naam Wolleminas kon ik aan de slag op Instagram. 
Het werd een vliegende start!
Van het herfstslingertje wat ik als eerste postte heb ik er inmiddels 4 gemaakt en verkocht. Dat geeft me veel voldoening, echt super tof!

Wolleminas staat voor het verspreiden van creativiteit met handgemaakte producten, duurzame materialen en in sinds 2022 ook creatieve workshops.

De website is nog in de maak, dus zoek me op via Instagram en kom binnenkort terug om te bekijken hoe het vordert!

Wil je meer informatie? Kijk dan verder op de contactpagina om een berichtje te sturen.

Wolleminas staat in de Polderkrant! Klik hieronder om te lezen ↓