Nog even en dan gaan we het één jarig bestaan vieren van Wolleminas!
En wat is Wolleminas gegroeid 😃
Op 27 september 2021 kwam het eerste Instagram-bericht online; het begin van een heel leuk jaar vol met nieuwe indrukken die ik met plezier heb beleefd. Wat begon als een idee groeide uit tot een online winkeltje met handgemaakte spulletjes via Instagram en even later ook via Facebook. En wat is het goed ontvangen! Mensen kochten de slingertjes, slofjes, tassen en ik maakte op speciaal verzoek spulletjes zoals ferrarirode pannenlappen, bedslofjes en granny zadelhoesjes.
Ik heb de gehaakte spullen naar bekenden gestuurd en naar mensen die ik na een aankoop via Instagram, Facebook of de website leerde kennen. Ze werden opgehaald door mensen uit de omgeving en ik verstuurde ze onder andere naar Den Bosch, Gorinchem, Beuningen maar ook naar Antwerpen en zelfs naar Athene. Dat maakt me trots!

Samen met de mensen om me heen lukte het me om de website steeds een beetje beter in te richten tot wat het nu is. De eerste workshop gaf ik op een vrijdagmiddag aan een groepje enthousiaste meiden, wat een erg toffe middag was. Na een lockdown volgden er meer workshops bij mij thuis en ook in een leuk winkeltje in de binnenstad van Dordrecht. Helaas is de winkel kortgeleden gestopt, al is de leuke workshopposter van Wolleminas nog wel te bewonderen in de etalage.
Ik geniet nog na van afgelopen weekend toen we voor de eerste keer met een kraam op het Voorstraat Noord Festival stonden. Wat gaaf was dat! Het was heerlijk om te kletsen met de bezoekers van het festival over creativiteit en meer mensen kennis te laten maken met Wolleminas en de workshops. We verkochten de handgemaakte spulletjes en materialen waar ik zelf graag mee werk. Zo leuk!

En wie jarig is… trakteert! Om het éénjarig bestaan te vieren worden er de komende tijd mooie prijzen verloot op Facebook en Instagram, dus houd Wolleminas in de gaten en wie weet ben jij de gelukkige!

Wolleminas bij het Voorstraat Noord Festival

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *