Twee maanden geleden vierden we het éénjarig bestaan van Wolleminas. Er kwamen leuke reacties op de winactie en heel veel felicitaties. Wat een feestje!

Daarna ging ik aan de slag met bedenken en maken van nieuwe spulletjes om mee te nemen naar de Pop-up Store op zaterdag 19 november bij koffietentje Kat in ’t Bakkie in de Voorstraat. Ik werd door Siep tweedehands kinderkleding uitgenodigd om een hoek in te richten bij hun evenement.
Dat werd een hele happening met veel bezoekers! Ondanks dat het gros van de mensen voor de kinderkleding kwam, werd onze kraam zeker niet voorbijgelopen! We hebben allerlei spulletjes verkocht en voerden leuke gesprekken. Het leverde onder andere een mooie opdracht op en de handpop van Dikkie Dik was het vrolijke middelpunt die door de kinderen enthousiast werd begroet.  

Na deze fijne samenwerking kon ik heerlijk nagenieten. Het smaakt naar méér, dus als je dit leest en je zoekt een partner om iets leuks mee te organiseren: neem contact op en we gaan in gesprek!

Het is nooit saai bij Wolleminas. Zo kwam er tijdens een Granny squares workshop in november het plan om te starten met een tweewekelijks Handwerkcafé op maandagmiddag in de oneven weken. Gezellig samen handwerken met advies en begeleiding als je dat nodig hebt. We startten op 21 november met zijn tweeën en intussen hebben zich al meer geïnteresseerden gemeld. Je kunt eens een keertje komen of elke keer meedoen, precies wat je zelf wilt. Je vindt hierover meer informatie onder het kopje workshops. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Decembertip!

Wist je dat er in de winkel van Wolleminas ook producten van HappySoaps worden verkocht?
De samenwerking met HappySoaps begon bij de workshop Zeepzakjes Haken, en is vanaf dat punt langzaam gegroeid. Voor de workshop ging ik op zoek naar een zeep voor in het zakje die plasticvrij is en verzorgend voor de huid. Een collega attendeerde me op HappySoaps, waarna ik het zelf ging het uitproberen met een gehaakt zeepzakje. Dat is goed bevallen, ik gebruik het nog steeds!

De zeepjes en zeepzakjes zijn milieubewust, iets wat goed bij Wolleminas past. Je kunt ze keer op keer hergebruiken. Het zelfgemaakte zeepzakje zorgt daarnaast ervoor dat de zeep niet uit je handen floept. Als de zeep kleiner wordt of in stukjes breekt, heb je toch hetzelfde oppervlak om je mee in te zepen. Op dit moment bestaat het assortiment HappySoaps bij Wolleminas uit de Body Wash Bars (die in het zeepzakje passen), de Mini Shampoo Bars, Body Lotion Bars en Baby & Kids Care.
Een leuke combi-aanbieding is het zeepzakje met een Body Wash Bar naar keuze of de Baby & Kids Care set met zeepzakje. Je vindt ze onder het kopje Te koop op de website.
Ook kunnen we de andere producten bestellen als daar vraag naar is. Stuur dan een berichtje met het product dat je zou willen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *