Na de haakworkshops in maart en mei is het puzzelen hoe ik de volgende workshops van Wolleminas onder de aandacht kan gaan brengen buiten mijn eigen kringetje.  De speurtocht hiernaar is nog in volle gang.

In de tussentijd kwam er iets nieuws op mijn pad. Via Instagram kwam ik namelijk op het account van Blos terecht, een lokaal winkeltje in de binnenstad van Dordrecht (www.blosdordrecht.nl ).  Het wordt gerund door Johan en Emmy. Ze verkopen handgemaakte en vintage spulletjes die ze zelf met zorg uitkiezen en het mooie is dat ze openstaan voor nieuwe initiatieven en samenwerking.

We hebben een afspraak gemaakt om kennis te maken in hun winkel aan de Grote Spuistraat 21 en toen was de eerste stap gezet. Achterin de winkel hebben ze een knusse ruimte die ideaal kan dienen als workshopruimte. We  kwamen er achter dat onze ideeën goed matchen, alle drie willen we activiteiten organiseren waar we blij van worden. Het hoeft niet groots te zijn als het maar plezier geeft. Wauw, dat alleen al zorgde bij mij voor een fijn gevoel!

Met Emmy ben ik aan de slag gegaan met het plannen van de eerste haakworkshops en  Johan zorgde met zijn creativiteit voor een vrolijke aankondiging in de etalage.

De eerste workshop is gepland op zondagmiddag 3 juli, die valt samen met de jaarlijkse boekenmarkt in de Dordtse binnenstad. Het mooie is dat je deze twee kunt combineren. Dat is voor mensen van buiten Dordrecht een fijne bijkomstigheid.

Met dezelfde gedachte hebben we de workshop van zondagmiddag 7 augustus gepland. Deze valt samen met de eerste dag van de Pasar Malam die in de binnenstad neerstrijkt op die dag. Hoe heerlijk is het als je na de workshop kunt gaan genieten van de optredens en het lekkere Indonesische eten?

Des te meer een reden om je aan te melden, zie ik je bij één van de workshops?

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *