Komt er een kleintje aan in de familie of vriendengroep? Wordt je binnenkort moeder, tante of oma misschien? Of wil je gewoon je haakkennis uitbreiden?

Doe dan mee en maak een paar van deze cuties!

Onder begeleiding ga je aan de slag met het maken van een paar van deze schattige slofjes in een piepklein of een iets groter maatje. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar om ze naar je eigen smaak te maken.

Je bent bekend met de basissteken en staat open voor nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld de magische ring (opfrissen van je haakkennis).
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:
Garen voor de slofjes
Een haaknaald
Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt (inclusief patroon) plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

Kosten €29,50

De workshop duurt 2½ uur.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: