De Granny Square is een van de bekendste en meest veelzijdige haakpatronen. Je ziet ze verwerkt in tassen, vesten, dekens.. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Wil jij dit ook graag onder de knie krijgen? Doe dan mee en kies de leukste kleuren uit!

Onder begeleiding ga je aan de slag met het maken van granny squares, die je vervolgens aan elkaar kan maken in de vorm van jouw voorkeur. Bijvoorbeeld een etui of tasje.
Je bent bekend met de basissteken (opfrissen van je haakkennis) of je bent een ervaren haker. Wat je maakt hangt af van je basiskennis.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • Garen voor de granny squares
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur. We gaan ervoor om je haakwerk af te maken, eventueel kunnen we nog een datum plannen om verder te gaan onder begeleiding. Dat bekijken we aan het eind van de workshop.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: