Zie je op social media zelfgehaakte spulletjes voorbij komen en denk je: dat heb ik ooit wel eens geleerd? Wil je het haken weer oppakken? Fris dan je haakskills op met deze workshop!

Voor iedereen die ooit heeft leren haken en misschien al eens een pannenlap of kussen heeft gehaakt maar niet meer precies weet hoe het ook alweer moest.

In deze workshop krijg je uitleg over het materiaal (haaknaalden en garens) en de basissteken zoals de vaste, halve vaste, het halve stokje, het stokje, enzovoort. Hier gaan we mee oefenen.

Daarna ga je starten met een klein project zoals een tasje. Heb je andere ideeën? Laat het weten bij je aanmelding.
We doen dit stapje voor stapje onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • De eerste bol garen (meer garen kun je bij mij aanschaffen)
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur. Aan het einde ervan is je gehaakte project (bijna) klaar en kun je er thuis mee verder. Je kunt je aanmelden voor het volgende haakcafé om het verder af te maken of om met iets nieuws te starten.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: