Leef jij volgens de leus: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan?” Kom dan deze workshop volgen bij Wolleminas en maak kennis met het haken!

In deze workshop kom je erachter of haken wat voor je is, je krijgt uitleg over het materiaal (haaknaalden en garens) en de basissteken zoals de lossenketting, de vaste, het halve stokje en het stokje. Hier gaan we mee oefenen. We doen dit stapje voor stapje onder het genot van een hapje en een drankje. 

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • Het oefengaren
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur. Aan het einde ervan kun je eventueel een datum afspreken om de draad weer op te pakken in het haakcafé of een volgende workshop.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: