Ben je klaar met de standaard kerstballen die je hebt aangeschaft maar wil je het milieu niet belasten door de aanschaf van nieuwe ballen? Ben je op zoek naar een orginele stijl voor in je kerstboom? Breng je oude kerstballen mee of gebruik de ballen van Wolleminas en ga ervoor!

Kies zelf je kleuren om je kerstboom een nieuwe invulling te geven.

Onder begeleiding ga je aan de slag met het omhaken van de ballen. Je bent bekend met de basissteken en staat open voor nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld de magische ring. Een perfecte manier om het haken weer op te pakken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • Garen voor de ballen (ook bling garen is aanwezig)
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt in de eerste weken van december gegeven of is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier, dan kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: