Als het wat frisser wordt zijn dit de sfeermakers voor in je huis, ze brengen groen en warmte wat zorgt voor gezelligheid. Met lekker weer neem je ze gewoon mee naar buiten en hang je ze in je tuin of op je balkon!

Wil jij een plantenhanger of sfeerlicht maken? Kom dan naar de workshop!

Onder begeleiding ga je aan de slag met het maken een stijlvolle hanger of sfeerlicht, kies zelf uit welke van de twee je haakt. De kleur(en) kies je zelf, zoals in naturelle tinten of in een vrolijke felle kleur.
Je bent bekend met de basissteken (opfrissen van je haakkennis) of zou deze graag willen leren (beginner). Wat je maakt én hoever je hiermee komt hangt af van je basiskennis. Natuurlijk gaan we ervoor om het haakwerk af te maken met de mogelijkheid tot een terugkom afspraak (gereduceerd tarief).
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:
Garen voor de hanger
Een pot/blikje om omheen te haken (zelf meenemen mag ook)
Een plantje voor in de hanger
Een haaknaald
Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt (inclusief patroon) plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier. Er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaatsvindt? Geen probleem! Ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: