Het lente en zomerweer zorgt ervoor dat ik het liefst zonder jas buiten loop. Als ik dan een jurk of broek draag zonder zakken kan ik mijn portemonnee en telefoon nergens kwijt. Hiervoor vond ik een creatieve oplossing.

Ik haakte een crossbody telefoontasje. Het leuke is de steek, het tasje is tunisch gehaakt. Wil jij leren hoe je tunisch haakt? Kom dan naar de workshop. Ik leer het je en je maakt zelf zo’n tof tasje!
Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en knopen. Zo geef je er je eigen twist aan.


Je bent een ervaren haker of minimaal bekend met de basissteken (opfrissen van je haakkennis).
Wat je maakt én hoever je hiermee komt hangt af van je basiskennis. Natuurlijk gaan we ervoor om het haakwerk af te maken met de mogelijkheid tot een terugkom afspraak (gereduceerd tarief).
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • Garen voor het tasje
  • Een knoop of houtje touwtje (zelf meenemen mag ook)
  • Een tunische haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt (inclusief patroon) plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, dan kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier en kijk ik of een andere dag of tijd mogelijk is.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaatsvindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: