Haken is een perfecte manier om je te ontspannen. Douchen ook. Tijdens deze workshop komt het beste van deze twee werelden samen! In 2½ uur tijd leer je een zeepzakje haken: een duurzaam alternatief voor de vele plastic wegwerpverpakkingen van douchegel, shampoo, en meer. Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wilt!

Onder begeleiding ga je aan de slag met het maken van een zeepzakje. Deze workshops is een leuke start voor een beginner.
Als je bekend bent met de basissteken en openstaat voor nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld het hakend opzetten is dit ook een fijne workshop om het haken weer op te pakken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Inbegrepen bij de workshopprijs zijn:

  • De eerste bol garen (meer garen kun je bij mij aanschaffen) en een ophanglint
  • Een haaknaald
  • Een handout met uitleg over wat je geleerd hebt plus nog een leuke verrassing. Zo kun je thuis verder haken.

De workshop duurt 2½ uur.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De workshop wordt op aanvraag gegeven en is naar keuze in te plannen. Overdag is het mogelijk om een workshop te plannen op maandag, vrijdag en/of eventueel op zaterdag. In de avond is dit mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen niet uitkomen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via het aanmeldformulier.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is het maximum aantal deelnemers voor deze workshop 4 personen.

Wil je privé-les? Dat kan, gebruik dan ook het aanmeldformulier, er wordt gauw contact met je opgenomen om wat af te spreken.

Kosten en locatie

De workshop wordt in Dordrecht gegeven. De prijs per persoon is € 29,50.

Wil je dat de workshop op een door jou gekozen locatie plaats vindt? Geen probleem, ik vraag dan een kilometervergoeding.


Enthousiast? Meld je dan hier aan: